Van der Laan Stoffeerders adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Van der Laan Stoffeerders neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Van der Laan Stoffeerders is een echt familiebedrijf; opgericht in 1911. Opa begon voor zichzelf en ging met de hondenkar langs de deuren. Hij verkocht garen en band; in alle maten en soorten. Al snel ontdekte hij dat er bij de grote boerderijen in de Beemster aardig wat te besteden was. Dag in dag uit trok hij over de polderwegen om zijn fortuin te maken.

Het ging hem voor de wind; hij kon zijn hondenkar en handkar aan de kant zetten en opende in Assendelft een echte textielwinkel. Het eerste bedrijfspand stond aan de Dorpsstraat; en ondanks een paar verhuizingen naar andere nummers zou dat ook altijd zou blijven.


Maak een afspraak

De historie van Van der Laan Stoffeerders

Na het overlijden van opa Van der Laan zette oma en haar twee zoons de zaak voort. Zij breidden het assortiment uit met artikelen voor woninginrichting. Naast garen en band; hemdjes en onderbroeken werden er nu ook meubels en tapijten verkocht.

De handel ging over op de twee huidige directeuren; de derde generatie Van der Laan Stoffeerders; die zich toelegden op stofferingen waarbij tevens een project-afdeleling werd opgezet. De textielzaak werd afgestoten en Van der Laan richtte zich nu volledig op vloer- en raambekleding. Het gevoel voor materialen; de liefde voor mooie stoffen en structuren vinden hun oorsprong uit die "textiel-tijd". Hier werken nog steeds mensen met gevoel voor het vak.

De grote merken van Van der Laan Stoffeerders

Bij Van der Laan Stoffeerders verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo
Jasno
Sunway