Over Van der Laan Stoffeerders

Van der Laan Stoffeerders in de regio Zaanstad en Amsterdam is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Van der Laan Stoffeerders is een echt familiebedrijf; opgericht in 1911. Opa begon voor zichzelf en ging met de hondenkar langs de deuren. Hij verkocht garen en band; in alle maten en soorten. Al snel ontdekte hij dat er bij de grote boerderijen in de Beemster aardig wat te besteden was. Dag in dag uit trok hij over de polderwegen om zijn fortuin te maken.

Het ging hem voor de wind; hij kon zijn hondenkar en handkar aan de kant zetten en opende in Assendelft een echte textielwinkel. Het eerste bedrijfspand stond aan de Dorpsstraat; en ondanks een paar verhuizingen naar andere nummers zou dat ook altijd zou blijven.

Na het overlijden van opa Van der Laan zette oma en haar twee zoons de zaak voort. Zij breidden het assortiment uit met artikelen voor woninginrichting. Naast garen en band; hemdjes en onderbroeken werden er nu ook meubels en tapijten verkocht.

De handel ging over op de twee huidige directeuren; de derde generatie Van der Laan Stoffeerders; die zich toelegden op stofferingen waarbij tevens een project-afdeleling werd opgezet. De textielzaak werd afgestoten en Van der Laan richtte zich nu volledig op vloer- en raambekleding. Het gevoel voor materialen; de liefde voor mooie stoffen en structuren vinden hun oorsprong uit die "textiel-tijd". Hier werken nog steeds mensen met gevoel voor het vak.

Neem contact op met Van der Laan Stoffeerders

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!